Tuin

Creëer Gezelligheid en Sfeer in Jouw Tuin - Woongeluk4you 

Ontdek onze tuincollectie en breng jouw buitenruimte tot leven! Van charmante vogelvoederhuisjes en kleurrijke kussens tot sfeervolle tuinposters en elegante lantaarns. Creëer een betoverende tuin met onze accessoires. Bestel nu voor een buitenparadijs bij jou thuis!

Ons Verhaal

Welkom bij Woongeluk4you, waar geluk begint met het creëren van een warm en gezellig thuis.
Wij zijn Dennis en Angela, samen trotse ouders van 4 kinderen. Een gezellige drukke boel dus.


In 2021 hebben we een belangrijke beslissing genomen die ons een nieuwe uitdaging gaf: Wij namen Woongeluk4you over. Toen we begonnen, was er alleen een Facebook-pagina.
Ons doel was duidelijk: groeien.

We geloofden in de kracht van mooie woonaccessoires en cadeaupakketjes om klanten te helpen om van hun huis een thuis te maken, en daarnaast meteen te kunnen slagen voor leuke cadeaupakketjes voor
verschillende gelegenheden.

Met vastberadenheid en toewijding hebben we een webshop gelanceerd, zodat we onze
passie voor woninginrichting en cadeau artikelen met een groter bereik konden delen, niet durven te bedenken dat we binnen no-time onze pakketjes door het hele land aan het verzenden waren.

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die zowel praktisch als stijlvol zijn. We werken samen met fantastische merken die dezelfde passie voor kwaliteit en schoonheid delen. Samen hebben we een netwerk van tevreden klanten opgebouwd, en we zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het creëren van mooie cadeaus en het vinden van de juiste woonaccessoires voor jouw interieur.

Of je nu je eigen huis wilt opfleuren of op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een ander, bij woongeluk4you ben je aan het juiste adres. Onze producten dragen bij aan het creëren van een gezellige en gastvrije sfeer, en ze zijn ontworpen om jouw huis echt tot een thuis te maken.

Liefs,
Dennis en Angela